Hae
Lisää palvelu
  • Sinulla ei ole merkittyjä kohteita

Sinun Suosikkisi:

Kirjaudu

Kuvaus

Svartholman sokkeloissa ja muureilla aistii linnoituksen eristyneisyyden ja voi kuvitella vieraat joukot taivaanrannassa. Täällä siirryt vuoden 1808 tunnelmiin: Venäläiset hyökkäävät Ruotsin valtakunnan rajan yli ja piirittävät Svartholman, joka joutuu antautumaan vastustajille. Valta vaihtuu Suomessa, ja Svartholman ylle kohoaa itäinen lippu. Linnoituksen kaunis luonto ja raikkaat merituulet tuovat ajatukset takaisin nykypäivään.

Svartholman merilinnoitus sijaitsee Loviisassa, Itä-Uudellamaalla. Saarella voi vierailla omalla veneellä. Svartholmaan liikennöi myös Loviisan Laivasillalta reittiliikennelaiva.

Sotilaiden, vankien ja matkailijoiden saari -näyttely kertoo Svartholman linnoitussaaren historiasta, rakennusvaiheista ja elämästä Ruotsin ja Venäjän vallan aikana.  Lasten seikkailupaketti on jännittävä seikkailuretki, jonka aikana tutustutaan Svartholman salaisuuksiin tehtävien avulla. Tehtäväpaketti saa ravintolalta. Merimaisemia ja raunioita voit ihailla myös vaikkapa retkieväiden kanssa tai paistaa makkaraa ja muita herkkuja saaren tulentekopaikoilla. Kesäravintola Bistro Svartholm on täyden palvelun ruoka- ja tilausravintola. Saaristoravintolassa voi nauttia herkuista historiallisesti arvokkaassa ympäristössä. Toisinaan on tarjolla myös elävää musiikkia ja ohjelmallisia iltoja. Bistro Svartholmissa on  ja esteetön sisäänkäynti.

Lähde: Metsähallitus, luontoon.fi

Saatavilla olevat päivämäärät

katunäkymä

Työtunnit

Now Open UTC + 0
  • Maanantai Avoinna aina
  • Tiistai Avoinna aina
  • Keskiviikko Avoinna aina
  • Torstai Avoinna aina
  • Perjantai Avoinna aina
  • Lauantai Avoinna aina
  • Sunnutai Avoinna aina

Varauskysely

x
+
-
Kokonaishinta € 
The total cost above doesn't include 10% service fee.

Sijainti / yhteystiedot

Hintaluokka

Isännöi :

Heli
Heli 285 Paikan ylläpitäjä
0
Close

Your cart

Huom!

Viime hetken muutostyöt käynnissä, mikäli huomaat ettei jokin toimi. Ilmoitathan meille heti!

Teemme vielä pieniä säätöjä ja muutostöitä sivustolla, pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvia häiriöitä.

Palveluyritys verkostomme laajenee päivittäin.