Palvelut Lähellä -sovellus on taskussasi kulkeva matkaopas!

Retki-palvelut-lahella

Digitaalinen matkaopas, josta löydät reittiisi tai sijaintiisi perustuen tarjolla olevat palvelut ja elämykset

Palvelut Lähellä on täysin sovellus- ja verkkopohjainen alusta. Se on ensimmäinen yksinkertainen ratkaisu, joka palvelee monipuolisesti sekä asiakkaita että palveluiden tuottajia. Palvelut Lähellä kokoaa yhteen yritykset, kunnat, kaupungit sekä muut palveluita tuottavat organisaatiot. Kattava sisältömme hyödyttää niin asiakasta kuin yritystäkin.

Palvelut Lähellä -sovelluksen hyötyjä:

  • Helppokäyttöisyys
  • Maksuton lataus ja käyttö, mikä mahdollistaa suuren käyttäjämäärän
  • Yrityksille loistava mahdollisuus tavoittaa myös uusia asiakkaita
  • Toimiva integraatio yrityksen kotisivuille tai Facebook-sivuille
  • Toimii myös navigaattorina
  • Sisältää myös kaupunkien ja kuntien kiinnostavimmat palvelut kuten luonnonpuistot, liikuntapalvelut, leikkipuistot, museot ja kirjastot
  • Myös pienet yritykset saavat tuotteensa ja palvelunsa näkyville kustannustehokkaasti ja ketterästi
  • Mahdollisuus informoida asiakkaita poikkeustilaan liittyvistä järjestelyistä
  • Tavoittaa myös kansainväliset matkailijat. Tarjoamme jo aloittaessamme palvelustamme kuusi kieliversiota: suomi, ruotsi, englanti, saksa, venäjä ja kiina.

Yhdistämme asiakkaat yritykseesi!

Palvelut Lähellä tarjoaa yrityksille loistavat verkostoitumismahdollisuudet. Sovelluksesta on helppo löytää itselleen sopivia kumppaneita joko täydentämään omia palveluita tai kehittämään täysin uusia kokonaisuuksia yhteistyössä. Palvelut Lähellä -sovelluksesta näet helposti kiinnostavien yritysten yhteystiedot ja voit soittaa potentiaaliselle kumppanille, vaikka heti kun idea on syntynyt. Suoran yhteydenoton lisäksi voit ilmaista halukkuutesi yhteistyöhön omassa profiilissasi. Tieto näkyy vain muille yrityskäyttäjille.

Integraatio Palvelut Lähellä -sovelluksesta kotisivuillesi tai Facebook-sivuillesi mahdollistaa esimerkiksi asiakkaiden yhteydenottojen ohjaamisen haluttuun kanavaan. Sen lisäksi voit ohjata asiakkaasi esim. Facebook-sivultasi Palvelut Lähellä -sovellukseen, joka toimii myös navigaattorina. Voit siis ohjata asiakkaat luoksesi GPS-paikannuksen avulla.

Palvelumme toimii kuukausimaksulla (Tutustu hinnoitteluun) Me hoidamme Palvelut Lähellä -konseptin markkinoinnin ja näkyvyyden sosiaalisessa mediassa. Käytämme mukana olevia yrityksiä myös valtakunnallisessa markkinoinnissamme. Palvelut Lähellä on rakennettu siten, että se soveltuu niin pienille kuin isoillekin organisaatioille – kaikki mukana olevat yritykset saavat Palvelut Lähellä -konseptin tuoman hyödyn!

Tarjoamme jo aloittaessamme kuusi kieliversiota: suomi, ruotsi, englanti, saksa, venäjä ja kiina. Teemme jatkuvasti kehitystyötä sovelluksen parissa ja tuomme myös lisää kieliversioita tarjolle. Käytämme vain auktorisoituja kääntäjiä.

Meiltä voit ostaa myös räätälöityjä paketteja markkinointiin sekä tuomaan lisänäkyvyyttä.