Palvelut Lähellä -sovellus on taskussasi kulkeva matkaopas!

Kunnat ja kaupungit

Palvelut lähellä tarjoaa kunnille ja kaupungeille mahdollisuuden kehittää alueensa elinvoimaisuutta tarjoamalla valtakunnallista näkyvyyttä. Saamme näkyviin sovellukseemme ja sivustollemme mm. matkailukohteet, nähtävyydet, luontopolut, ulkoilureitit, erilaiset tapahtumat sekä kaikki alueen leikkipuistot, terveydenhoitomahdollisuudet, kirjastot ja kaupalliset palvelut.

Palvelut lähellä toimii valtakunnallisesti, mikä takaa näkyvyyttä koko Suomessa. Paikallisten asukkaiden lisäksi sovelluksemme kautta tavoittaa myös niin kotimaan kuin ulkomaidenkin matkailijat, lomailijat ja työmatkalaiset. Tiedon levittäminen on ensiarvoisen tärkeää alueen vetovoimaisuuden ja matkailun kehittämisen kannalta.

Kunnat ja kaupungit auttavat mukanaolollaan myös koko alueen yrityksiä kasvattamaan liikevaihtoaan. Kun palvelut ovat näkyvillä, ne houkuttelevat uusia ihmisiä alueelle ja koko alueen vetovoimaisuus kasvaa. Olennaisinta onkin varmistaa, että ihmiset löytävät kaikki palvelut mitä alueella on tarjolla. Sovelluksemme avulla se onnistuu helposti ja edullisesti.

Sovelluksemme luo valtavasti lisäarvoa palveluntarjoajille:

VALTAKUNNALLINEN NÄKYVYYS kotimaan matkailijoille, työmatkalaisille ja muuttoliikettä harkitseville. Kuusi eri kieliversiota (suomi, ruotsi, englanti, saksa, venäjä ja kiina) takaavat näkyvyyden myös ulkomaan matkailijoille

HELPPO SAAVUTETTAVUUS mobiililaitteen avulla. Tietoa voi etsiä 24/7, ja väline siihen löytyy omasta taskusta. Nettisivumme kautta tavoitamme myös ne asiakkaat, jotka eivät käytä mobiilisovelluksia.

INTERAKTIIVISUUS. Matkailijat ja paikalliset voivat arvostella kunnan tai kaupungin sekä niiden tarjontaa. Kohteen houkuttelevuuteen voidaan siis vaikuttaa! Tieto kiinnostavista kohteista voi levitä sovelluksemme avulla ennätyksellisen laajalle ja tavoittaa aivan uudenlaisia kohderyhmiä.

EDULLISUUS. Näkyvyys kauttamme on jatkuvaa, silti saavutettavissa pienellä budjetilla.

MARKKINOINTIMAHDOLLISUUDET, joita luomme aika ajoin sen perusteella, mitä alueella on tarjolla, mitkä kohteet ovat suosituimpia ja millaista näkyvyyttä halutaan.

Kaikki tieto yhdestä ja samasta paikasta
Nykyisen ilmiön mukaan jokainen kunta ja alue luo oman sovelluksensa, josta löytyy tietoja juuri tämän alueen palveluista. Tämä on hyvä asia paikallisesti, mutta kuluttaja ei lataa jokaisen paikkakunnan osalta erillistä sovellusta. Oman sovelluksen kehittäminen on myös hintavaa. Kun kokoamme palveluiden tarjonnan valtakunnallisesti yhteen, tavoittaa se enemmän potentiaalisia asiakkaita.

Ohi ajavat matkailijat etsivät majoituspaikkoja ja nähtävyyksiä spontaanisti jopa parin sadan kilometrin säteellä. Palvelut lähellä -sovelluksen kautta saavutetaan myös nämä potentiaaliset asiakkaat, jotka eivät alun perin suunnitelleet pysähtyvänsä alueella.

Mitä ratkaisuja tarjoamme?

Teemme kunnille ja kaupungeille Palvelut lähellä -sovelluksen käytöstä aina erillisen, kohdekohtaisen tarjouksen. Jokainen kunta ja kaupunki voi valita, mitä haluaa tuoda esiin palvelussamme. Siksi laskemme oman tarjouksen jokaiselle kohteelle. Mitä enemmän palveluita sovelluksessa on mukana, sitä kiinnostavampi kohde on.

Jokainen alue pienistä kunnista suuriin kaupunkeihin voi kasvattaa avullamme houkuttelevuuttaan! Kysy tarjousta Sanni Montoselta: sanni@palvelutlahella.fi

Tervetuloa mukaan Palvelut Lähellä -sovellukseen.

Nostetaan myös sinun alueesi elinvoimaisuutta ja näkyvyyttä!

Enonkoski

Lue Enonkosken kunnanjohtajan ajatukset miksi he ovat mukana kehittämässä kunnan palveluiden ja alueensa elinvoimaa.