Hae
Lisää palvelu
  • Sinulla ei ole merkittyjä kohteita

Sinun Suosikkisi:

Kirjaudu

Localtys – Palvelut lähellä kehitys

Localtys - Palvelut lähellä kehitys

Kehitysuutisia

Palvelut lähellä konseptin polku on ollut pitkä ja vaihderikas, mutta nyt aletaan olla lähellä sovelluksen loppua. Huomenna (15.6.) Localtys sovelluksen ensimmäinen versio tulee testiryhmälle kokeiluun ja viime hetken muutoksia tehdään ennen julkaisua.
Vaihdoimme sovelluksen nimeksi Localtys, joka palvelee kansainvälisesti, vaikka Palvelut lähellä onkin Suomeksi ja alkuperäisesti suunnitelmamme ja tulemme vaihtamaan asumme LocaltysPalvelut lähellä.

Kehityksen poluissa kuitenkin saimme uudistettua sivustomme, jotta palautteen perusteella vielä säädämme ja toiminnallisuuksia tulee pikku hiljaa lisään.
Haluamme keskittyä nyt konseptin vahvistamiseen ja nykyisen kehittämiseen vahvemmaksi, jotta voimme palvella yrityksiä entistä paremmin ja auttaa heitä tavoittamaan uusia asiakkaita.

Haluamme palvella kaikkia, jotta palvelut löytyvät helpommin niin kotikulmilta, kun vapaa-ajan asuinkunnassa. Matkaillessa kotimaassa, Suomi on täynnä paljon helmiä missä käydä ja palveluita mitä käytämme. Liikkeitä joista löytyy tuotteita

Localtys sovelluksella pääsee rakentamaan omia matkasuunnitelmia ja tekemään aikatauluja. Katsomme kätevästi sijaintiperusteisesti, mitä meidän läheltä löytyy ja voimme katsoa myös ennakkoon matkakohteemme palvelut.

Mutta tässä vain pintaraapaisu siitä mitä voimme tehdä ja pääsemme tekemään.

Visit Finland DataHub ja Localtys

Pääsimme Visit Finlandin DataHub projektiin partneriksi ja tämä on mahtavaa. Visit Finland tekee tärkeää työtä viedäkseen Suomea matkailukohteena maailmalle ja pitää huolta, että meidän matkailualanyritykset löytyvät niin saapuvalle, kun kotimaan matkailijalle.

Olemme päässeet hienoon asemaan päästessämme käyttämään Visit Finlandin DataHub tietokantaa ja tuomaan kotimaisia matkailuyrityksiä kartallemme ja reiteille.

Olemme rakentamassa kansainvälistä konseptia ja tulemme panostamaan incoming matkailijoihin yhtä paljon, kun kotimaanmatkailijoihin.

Rajoittaako tämä yrityksiä jotka soveltuvat Localtys – Palvelut lähellä konseptiin?

Ei, nimenomaan tämä ei rajoita vaan tarjoaa lisää mahdollisuuksia. Kaikki palvelut kuuluvat kaikille. Matkailijat hyödyntävät paikallisia palveluita, kun löytävät ne ja tässä me pyrimme nimenomaan tarjoamaan kokonaisuutta. Me emme voi tietää tarvitseeko vierailija juuri kampaajalla käyntiä kohteessa jostain akuutista tilanteesta, tai etsiikö hän tiettyjä asioita, joita pieni putiikki tarjoaisikin.

Mitä jos ajoneuvo hajoaa tai tarvitsee jonkun nopean korjaustyön?

Moni myös kysyy miten me eroamme Googlesta tai jostain muusta hakukoneesta? Me emme ole hakukone, meidän on tarkoitus näyttää nopeasti sijaintiin perustuen, mitä kaikkea löytyy. Meiltä katsot, et hae ja selvittele. Asiakkaiden arvostelut, kertovat sinulle saman kun Facebookissa huutelemme suosituksia.

Localtys on henkilökohtainen matka- ja palveluopas, jossa suosikkikohteet tallennetaan helposti. Luodaan reittejä ja suunnitelmia.

Me tarvitsemme erilaisia palveluita, joten palvellaan mahdollisimman monia!

Mikäli haluat yrityksesi mukaan kartalle Rekisteröidy mukaan ja valitse itsellesi sopivin paketti. Tutustu tästä paketteihin.

Lisää kommentti

Pidämme sähköpostisi turvassa.

0
Close

Your cart

Huom!

Viime hetken muutostyöt käynnissä, mikäli huomaat ettei jokin toimi. Ilmoitathan meille heti!

Teemme vielä pieniä säätöjä ja muutostöitä sivustolla, pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvia häiriöitä.

Palveluyritys verkostomme laajenee päivittäin.