Palvelut Lähellä -sovellus on taskussasi kulkeva matkaopas!

Miten markkinointimme toimii ja mitä se tarjoaa sinulle.

Palvelut lähellä pitää huolta brändinäkyvyydestään, jotta asiakkaat löytävät meidät helposti! Teemme paljon yhteistyötä eri tahojen kanssa. Tähtäimessämme on laaja näkyvyys alusta lähtien. Käytämme nykyaikaisimpia markkinointikanavia tukemaan näkyvyyttämme. Olemme vahvasti esillä eri sosiaalisen median kanavissa ja toimimme siellä aktiivisesti. Tulemme tekemään videomateriaalia YouTubeen eri kohteista. Sosiaalisessa mediassa brändilähettiläämme ja yhteistyötahomme tekevät sekä julkaisuja että erilaisia vierailuja. Voit myös toimittaa itse materiaalia, jota haluat meidän jakavan.

Sovelluksemme kautta voit tuoda kuluttajille tarjouksiasi näkyviin omassa profiilissasi, ja monella muullakin tavalla. Autamme sinua mielellämme!

Kartta ja Navigaatio

Olemme rakentaneet karttamme niin, että asiakas voi edetä matkareitillään ennalta valittujen kohteiden kautta. Reitin varrella voi tulla myös ilmoituksia: “Kahvila 5km päässä, haluatko pysähtyä?” Kun asiakas klikkaa kyllä, pysähdys lisätään reitille.

Myös lomien ja reittien ennalta suunnitteleminen on mahdollista. Seuraavaa lomaa suunnitellessa reittiä voi rakentaa sovelluksen muistiin jo etukäteen. Koko loman ohjelman voi suunnitella sovelluksessa. Asiakas voi merkitä erilaisia kohteita luontopoluista nähtävyyksiin, valita häntä kiinnostavat ravintolat sekä tallettaa tapahtumat sovelluksen muistiin.

Push – Mainokset

Push-mainosten määritykset voidaan tehdä monella eri tavalla, jotta ne tavoittavat juuri sinun kohderyhmäsi. Kun esimerkiksi järjestät asiakaspäivän tai tapahtuman, voit lähettää siitä tiedon lähiseudun ihmisille. Voimme määrittää sijainnistasi esimerkiksi 50 km säteen. Alueella sijaitsevat potentiaaliset asiakkaat saavat ilmoituksen näytölle: ”Hei, huomenna 18.6. Maalaismarkkinat Suviniityn tilalla klo 10-14. Katso lisää…”

Push-mainontaa voidaan kohdentaa sijainnin, profiilin, seuraamisen ja monen muun ominaisuuden kautta. Push-mainosten hinnat alkaen 50€ /kpl + ALV 24%.

Merkkimainokset

Merkkimainokset näkyvät kartalla korostettuina viikon ajan. Asiakas saa tarjouksesi tai näkee mainoksesi klikkaamalla merkkiä. Palveluitasi seuraavat asiakkaat saavat myös ilmoituksen, kun laitat mainoksen. Merkkimainosten hinnat alkaen 20€ /viikko + ALV 24%.

Uutiskirje

Meillä on sekä yleinen uutiskirje että tietyille ryhmille kohdennettu uutiskirje. Tulemme rakentamaan ehdotelmia ja matkapaketteja lukijoille uutiskirjeissämme. He voivat ottaa vinkit ylös ja tallettaa ne suoraan omaan sovellukseensa.

Lukija voi helposti klikkaamalla tilata itselleen tietyn alueen uutiskirjeen esimerkiksi kesälomansa ajaksi. Näin hän saa kätevästi tietoa lomakohteensa tai mökkipaikkakuntansa tapahtumista.

TV & Radio

Käytämme myös valtakunnallisia medioita markkinoinnissa ja tulemme esiin isosti, jotta asiakkaat löytävät meidät. Myös palvelussamme olevat yritykset pääsevät osallistumaan näihin kampanjoihin.

Turistit

Palvelu toimii kuudella eri kielellä, joten se tavoittaa myös ulkomailta saapuvat turistit. Turistit kaipaavat elämyksiä ja haluavat löytää matkansa aikana myös pienempiä, uniikkeja paikkoja. Huomaa, että turistit tarvitsevat paljon myös aivan arkisia palveluita, ja sovelluksemme kautta he löytävät myös sinun palvelusi, tuotteesi ja liikkeesi helposti.

Turisteille suunnattu markkinointi tähtää aina seuraavaan lomakauteen. Emme silti unohda viikonloppumatkailijoita, joita saapuu Suomeen eniten Ruotsista ja Venäjältä. Sovelluksestamme onkin alusta asti ladattavissa sekä ruotsin että venäjän kieliversio.

Sivusto

Älypuhelinsovellukset eivät sovi kaikille, mutta emme anna tämän rajoittaa toimintaamme. Pyrimme tarjoamaan verkkosivuillamme yhtä paljon palveluita ja toimintaa kuin sovelluksessakin. Esimerkiksi moni iäkkäämpi asiakkaamme käyttää mieluiten tietokonetta, joten varmistamme että he pystyvät hakemaan tarvitsemansa palvelut sivustomme kautta. Laitamme sivustolle selkeät ohjeet sovelluksen lataamiseen ja käyttöön, jotta sen käyttöönotto sujuu mahdollisimman helposti.

Yritykset voivat tehdä sovelluksessa toisilleen tarjouksia. Nämä eivät näy kuluttajille. Määrität itse, onko tarjous kertaluontoinen vai jatkuva. Voitte myös tehdä loistavia diilejä keskenänne!

Mikäli haluat vielä lisätietoja tai oman tarjouksen, voit olla yhteydessä:

myynti@palvelutlahella.fi