Palvelut Lähellä -sovellus on taskussasi kulkeva matkaopas!

KILPAILU

Palvelut Lähellä -sovellus on palveluiden uusi koti! Samasta sovelluksesta löydät ravintolat, putiikit, parturit, kuntosalit ja putkimiehet – valtakunnan laajuisesti kaikki yhdestä paikasta!

Emme kuitenkaan pysty rakentamaan kattavaa ja luotettavaa informaatiota sisältävää konseptia yksin. Tarvitsemme “agentteja”, jotka auttavat meitä etsimään Palvelut Lähellä -sovellukseen sopivat yritykset omalta alueeltaan. 

Agentti vai lähettiläs vai jotain ihan muuta? Millä nimellä uusia yhteistyökumppaneitamme kutsuttaisiin? Keksi palveluiden headhunterille osuva nimi ja kerro se meille! Nimikilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan 200 € lahjakortti valitsemaasi kotimaiseen yritykseen. Jos täysin samaa nimeä ehdottaa useampi osallistuja, arvomme yhden palkinnon heidän välillään.

Osallistu 15.6.2020 mennessä.

[contact-form-7 id="435" title="Yhteydenottolomake 1"]

Tunnetko sinä oman lähiseutusi palvelut!

palvelut lähellä

Oletko sinä lähettiläämme?

Palvelut Lähellä on suomalainen yritys Enonkoskelta, Etelä-Savosta.  Matkailualan kokemus ja yritysten tilanteiden seuraaminen  ovat luoneet meidät. Olemme huomanneet, että meillä on Suomessa paljon upeita palveluita ja mielenkiintoisia matkailukohteita,  joista kukaan ei tiedä. Ja vaikka jokin palvelu olisikin tiedossa, sitä ei välttämättä löydy hakukoneista tai hakemistoista huonon näkyvyydestä johtuen.

Haluamme rakentaa uutta elämysten kulttuuria, jossa jokainen voi päästä kokemaan ja löytämään uusia asioita.

Haemme paikkakunnille ja kaupunkeihin omaa lähettilästä

Haluamme että tuot paikkakuntasi pienetkin palvelut sovellukseemme kaikkien saataville ja samalla tuot löytösi esiin sosiaalisessa mediassa.

Palkkio työstä sovitaan ja koulutamme sinut hommaan. Jos rakastat bongata palveluita, käyttää niitä ja matkustella kotimaassa, tämä on juttu juuri sinulle! Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme tehtävästä lisää! Ehdokkaat haastatellaan ja valitsemme tehtävään parhaiten sopivat henkilöt. 

Laita hakemus tulemaan info@palvelutlahella.fi