Palvelut Lähellä -sovellus on taskussasi kulkeva matkaopas!

Meistä

Olemme kotoisin Enonkoskelta. Se on pieni itsenäinen kunta Etelä-Savossa, lähellä Savonlinnaa. Matkailu on kuulunut vahvasti iät ja ajat paikalliseen kulttuuriin. Matkailun ja yritystoiminnan kehittäminen on taas aina ollut tiimimme intohimo.

Pohdimme pitkään, miten voisimme auttaa sekä pieniä että suuria yrityksiä näkymään ihmisille ja auttaa ihmisiä löytämään erilaisia palveluita. Konseptimme taustalla kytee ajatus arjen ja matkailun helpottamisesta. Eräällä matkallamme Enonkoskelta Tampereelle päädyimme kokemaan ihastuttavan ja maistuvan elämyksen satunnaisella marjatilalla. Matkustimme normaalista poikkeavaa reittiä ja löysimme vahingossa ihanan mansikkatilan tienvarsikyltin perusteella. Mansikkatilalla oli kahvila, viihtyisä pihapiiri ja paljon ihanaa nähtävää. Tällaisia yrityksiä Suomi on pullollaan, mutta tieto niistä ei kanna riittävän laajalle. Tavoitteenamme onkin, että elämykset ovat kaikkien saavutettavissa.

Paikallinen asukas on yhtä tärkeä asiakas kuin matkailijakin. Myös paikalliset ovat monesti epätietoisia alueensa palveluntarjoajista ja tapahtumista. Monet mahtavat mahdollisuudet omalla lähiseudulla menevät sivu suun, jos niistä ei löydy tietoa. Jokaisella meistä on joskus tarve etsiä nopeasti tietoa paikallisista yrityksistä. Moneltako lähikioski sulkee ovensa? Leikkaako vakituinen parturimme tiistaisin ilman ajanvarausta? Mistä löytyy lähin eläinlääkäri? Halusimme kehittää sovelluksen, joka ratkaisisi kaikki nämä ongelmat. Luotettavan tiedon hakeminen hakukoneista tai hakemistoista voi olla työlästä. Palvelut lähellä -sovelluksen avulla voimme helpottaa niin arkea kuin matkailuakin – tulevaisuudessa myös kansainvälisesti.

Elämyksiä arkeesi ja lomaasi toivottaa:

Palvelut lähellä -tiimi

info@palvelutlahella.fi

PALVELUT LÄHELLÄ - TIIMI