Palvelut Lähellä -sovellus on taskussasi kulkeva matkaopas!

Miksi kannattaa tilata uutiskirjeemme?

Palvelut Lähellä -uutiskirjeen tilaajana tulet saamaan monipuolisia matkailuvinkkejä, palvelusuosituksia, reittiehdotuksia sekä menovinkkejä kotimaassa. Tulet myös saamaan ajankohtaisia tarjouksia mukana olevilta yrityksiltä. Kerromme sinulle myös Palvelut Lähellä -sovelluksen tuomista eduista. 

Voit valita sovelluksessamme oman mielenkiintosi mukaan yrityksiä, alueita ja palvelutyyppejä, joita seuraat. Voit esimerkiksi rajata oman asuinpaikkasi ja loma-asuntosi lähialueet kiinnostaviksi paikoiksi, jolloin uutiskirjeen sisältö koostuu vain valitun alueen palveluista. Saat kätevästi valitsemasi kaupungin, kunnan tai alueen tapahtumat ja tärkeimmät tiedotteet yhdellä sähköpostilla. Löydät varmasti uusia käyntikohteita, kiinnostavia tilaisuuksia ja tarjouksia!

Me Palvelut Lähellä -tiimissä haluamme tarjota sinulle uusia kokemuksia ja elämyksiä. Tilaa uutiskirjeemme, ja saat säännöllisesti mielenkiintoista sisältöä sähköpostiisi!

VOITA 500€ LAHJAKORTTI

Arvomme Palvelut Lähellä -uutiskirjeen tilaajien kesken 2kpl 500€ lahjakortin 31.7.2020, jonka voittaja voi käyttää itse valitsemassaan kotimaisessa yrityksessä. Tulemme arpomaan myöhemminkin palkintoja uutiskirjeen tilaajien kesken.

Tilatessasi uutiskirjeemme saat vahvistussähköpostin, josta pääset hyväksymään tilauksen. Muista tarkistaa sähköpostisi roskaposti ja tarjoukset -kansiot, jos et saanut vahvistussähköpostia.